Healingskurser

Healings kurser:


Jeg tilbyder flere forskellige healingskurser. Alle sammen bygget op omkring Reiki, engle samt energihealing. Derudover indeholder kurserne også flere andre forskellige healingselementer.


Der kommer løbende nye kurser med forskellig indhold. Så følg med på hjemmesiden eller på facebook.


Kurserne er bygget op af et grundkursus samt flere forskellige udbygningskurser. Det er ikke nødvendigt at have taget grundkurset ved mig, men vil ofte være en fordel. Men fx Reiki 1 eller andet grundkursus i healing vil også kunne gå. Har du ikke et grundkursus, men har arbejdet med healing i flere år, så kan det også betegnes som et grund kursus. Er du i tvivl, så kontakt mig, og lad os snakke om det. Vigtig for mig at du har et godt fundament i healingen, inden der bygges videre på det.


Praktiske oplysninger og priser, se længere nede efter kursus beskrivelserne.Grundkursus i healing (2 dage, 10-18):


Her vil du lærer de grundlæggende ting inden for healingsverden. Hvordan starter du en healing op. Hvordan slutter du en healing af. Hvordan arbejder og holder du dine hænder. Hvad fortæller du klienten. Hvordan mærker du evt energierne. Du får også en forståelse af det etiske omkring healingen, hvornår og hvem healer du på, hvordan får du tilladelse til at heale en anden. Vi kommer også ind på mange praktiske ting, som briks, påklædning, lys, krystaller og alt sådan noget.


Du vil i løbet af weekenden modtage 4 indvielser/åbninger af healingsenergierne. Disse indvielser vil også indeholde det første Reiki symbol. Du vil modtage en indvielse i, hvordan du får kontakt med dine healingshjælper.


Dette grundkursus er at betegne som et Reiki 1 kursus, plus en indføring i andre healingsformer samt en kontakt til dine healingshjælper.


Du kan fint tage dette kursus igen og igen. Også selvom du allerede har et Reiki-kursus i forvejen. Da indvielserne giver mere og mere dybte og åbning for hver gang de tages. Dette kursus vil danne et grundlag for de efterfølgende kursus.


Næste kursus:


16. og 17. november. Begge dage 10-18.


2020: 

25. og 26. januar. Begge dage 10-18.
Healing med engle/mestre samt fjernhealing (2 dage, 10-17):På dette kursus lærer du at bruge englene i dine healinger. Du vil få en kendskab til forskellige engle og mestre som du kan bruge til at gøre dine healinger dybere. Ærkeenglene vil give dig en anden healingsenergi, så dine klienter vil opleve at energierne bliver ”kraftigere”.Du vil også blive introduceret for forskellige ”sammenslutninger” af healingshjælper på dette kursus.Fjernehealingsteknikker vil du også få gennemgået på dette kursus. Du vil modtage en indvielse til Reiki tegnet for fjernhealing (Hon Sha Zeh Sho Ne), så du kan få en mere fokuseret energi i dine fjernhealinger. Du vil også afprøve denne fjernhealing på kurset.Du vil modtage 4 indvielser og åbninger af healingsenergierne. Vi vil også lave praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at afprøve de nye teknikker.Krav til dette kursus: Et grundkursus i healing eller flere års healingserfaringer.

Grundkurset kan fx bestå af grundkurset ved mig eller et andet sted. Reiki 1 kurset (fx ved mig eller andre) er at betrækte som et grundkursus og dermed giver adgang til dette kursus. Er du i tvivl så kontakt mig gerne. Dette er for at sikker at du har en grundfundament at bygge videre på, inden for healingen.Næste kursus:

29. og 30. juni. Begge dage fra 10-17


2020:

7. og 8. marts. Begge dage fra kl 10-17Healing med spirituel kontakt til det højre selv (2 dage, 10-17):På dette kursus arbejders der med at få afbalanceret dine egne chakra, så du dermed opnår en større spirituel kontakt til dit højre selv. Dette gøres blandt andet med indvielse til ”mestertegnet” fra Reikien (Dai Koo Myo).
Dette tegn kan du så efterfølgende bruge på dine klienter. Så de også opnår at blive afbalanceret, så der åbnes op for at de får en større kontakt til deres højre selv og indre hjerte.Du vil på dette kursus arbejde med at ”snakke” med klientens hjælper og ”det højre selv”. Så du kan få en større viden og healingsenergi i din behandling.Vi kommer også til at arbejde med hente viden i ”livets bog” (akasha arkivet, livstræet, sjælen bog). Så du dermed kan hjælpe klienten med en dybere healing.Du vil modtage 4 indvielser og åbninger af healingsenergierne. Vi vil også lave praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at afprøve de nye teknikker.Krav til dette kursus: Et grundkursus i healing eller flere års healingserfaringer.

Grundkurset kan fx bestå af grundkurset ved mig eller et andet sted. Reiki 1 kurset (fx ved mig eller andre) er at betrækte som et grundkursus og dermed giver adgang til dette kursus. Er du i tvivl så kontakt mig gerne. Dette er for at sikker at du har en grundfundament at bygge videre på, inden for healingen.Næste kursus:

14. og 15. september: Begge dage fra kl 10-17Healing med trommer og klangskåle (2 dage, 10-17):


Du bruger måske allerede trommer og klangskåle til at heale med. Eller måske har du aldrig brugt eller tænkt over at du kunne bruge trommer og klangskåle til at heale med.

Lige meget hvad, så er dette kursus sikkert noget for dig.


Du vil lærer og afprøve forskellige teknikker til at bruge i forhold til at heale dig selv eller andre. Vi vil gennemgå, hvordan du bevidst kan bruge trommerne og klangskålene i en behandling. Du vil også få mulighed for at mærke disse teknikker på din egen krop.


Denne weekend vil der være 4 indvielser. Du vil igennem disse indvielser få en dybere energimæssigt kontakt til trommerne og klangskålene. Så samspillet mellem jer forbedres. Ikke kun i forhold til, når du laver healings behandlinger, men også når du ”bare” spiller for dig selv.


Har du din egen tromme, klangskåle, syngeskåle eller krystalskåle, så er du velkommen til at tage dem med, så du under indvielserne kan opnå en dybere kontakt til din tromme eller skåle. Selvom du allerede har modtaget en indvielse af din tromme eller klangskåle, så vil disse indvielser give et ”nyt” lag af kontakt til disse ting.


Har du ikke allerede en tromme eller klangskåle, så har du denne weekend mulighed for at låne af mig. Denne weekend giver jeg også 10% rabat på trommer og klangskåle.Krav til dette kursus: Et grundkursus i healing eller flere års healingserfaringer. Det er ikke et krav, at du allerede bruger trommer og klangskåle. Vi starter kurset med nogle grundlæggende teknikker i at bruge disse.


Grundkurset kan fx bestå af grundkurset ved mig eller et andet sted. Reiki 1 kurset (fx ved mig eller andre) er at betrækte som et grundkursus og dermed giver adgang til dette kursus. Er du i tvivl så kontakt mig gerne. Dette er for at sikker at du har en grundfundament at bygge videre på, inden for healingen.


Næste kursus:


26. samt 27. oktober.


2020:

8. og 9. februar. Begge dage fra kl 10-17.Healing med krystaller og englekort:

Beskrivelse kommer senere.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:All kurser foregår over 2 dage. Begge dage fra 10-17. (obs grundkurset fra 10-18)Forplejning:

Der serveres ved alle kurser kaffe, the og vand. Husk selv madpakke.Pris: 2.000kr for begge dage. Incl. Kursusmateriale. Depositum på 500kr betales ved tilmelding. Tilbagebetales ikke ved afbud under 14 dage før. Resten 1500kr betales inden kursus start. Ved afbud mindre end 48timer før, betales fuld pris.Restbeløb:

Betales ved kursusstart. Afdragsordning kan aftales.Indbetaling:

Nordea: 2440-8980114172. Eller MobilPay 78 74 03Deltagere:

Max. 6 personer. Minimum 2 personer.De planlagte kurser afholdes på Staksrodevej 41, 7150 Barrit (mellem Vejle og Juelsminde).Jeg tager også ud og afholder kurser ved minimum 4 deltager. Ring for at høre angående tidspunkt og andre forhold.Der er forskellige ”krav” til nogle af kurserne. Er du i tvivl om disse er du altid velkommen til at kontakte mig. Du skal ikke holde dig tilbage, ofte kan vi mere end vi selv tror og er mere klar til det ”næste” end vores ego vil have os til at tro. Kurserne skal ikke tages i en bestemt rækkefølge.

www.stann.dk

Hand on Health

telefon nr: 26718069

Email: behandling@stann.dk