Kay Feernes orakel

Forudbestilling af Kay Karen's nye kort "Feernes":
Udfyld nedestående skema. I besked-feltet skriver du din adresse, hvis du ønkser dem sendt. Ønsker du mere end et sæt, skriver du det også her.


Prisen for kortene er 239kr. (plus evt porto, hvis de skal sendes)


Skal de sendes, så sendes de med DAO til 40kr. Til infomation om forsendelsen skal DAO bruge din adr, dit telefon og email adr. Disse slettes efterfølgende ved mig.


Du kan indbetale beløbet på mobil Pay til 26718069.


Nedenfor kan du læse mere omkring kortene samt se billeder af dem.

 
 
 
 
 

Udkommer i slutningen af februar 2020

Feernes Orakelkort består af 44 kort, der vil hjælpe dig med at få kontakt til feerne og deres ældgamle visdom. De er magiske væsener, som er vogtere og beskyttere af alt i naturen. Kortene tilbyder løsninger og inspiration til hverdagens spørgsmål og dilemmaer. Deres smukke billedverden kombineret med indsigtsfuld fe-visdom vil inspirere og opmuntre dig. Skønheden og morskaben i feernes land ligger i, at der ikke er nogen regler. Det giver en ekstra følelse af lystighed og frihed, når man arbejder med kortene. Vær forberedt på at tænke ud af boksen og gøre dig parat til at udforske feernes verden, hvor drømme skabes og alt er muligt.

Karen Kay er englænder og kendt som 'fe-damen' på grund af sin stærke forbindelse med disse magiske væsener. Hun er passioneret naturelsker, og hendes venskab med feerne begyndte, da hun som barn i sin bedstemors have plejede at samle rosenblade for at lave parfume til blomsterfeerne.

Antal kort: 44
Antal sider i guidebog: 126